grote besparingen-27,0mm Seatpost SP-7310 AX Ace Dura BJ 1981 Rennrad Sattels del 65533;osaldo65533tze;B-Type Shimano rvdjaa84328-Fietsonderdelen en -onderdelen

grote besparingen-27,0mm Seatpost SP-7310 AX Ace Dura BJ 1981 Rennrad Sattels del 65533;osaldo65533tze;B-Type Shimano rvdjaa84328-Fietsonderdelen en -onderdelen

Shimano Dura Ace AX SP-7310 Seatpost 27,0mm BJ 1981 Rennrad Sattels del 65533;osaldo65533tze;B-Type
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijken dat is nog zacht uitgedrukt je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is F Krebs flusskrebs garnalen 9,5 meter R-50x35cmde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Zoals je je kan voorstellen gaan beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november 25005 vishengel Bolognese Fishing Ferrari Winnaar SW 5 m Max 20 Gr voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Met wat ik vandaag draag ben ik niet zo blijmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Meghan Markle’s favorite shoe designer Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. AutoINTHIA LIC 3.0 Jacke Thermo Buitenshuis LICHT VERPLICHTGAMannenT Oliver XL XGrootVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Premier Equine Knightsbridge Long Riding laarzen Grootte 11 Regelmatig"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Op Cloudventure Trail hardlopen schoen Womannen's Mulberry Salmon US 5.5
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen zwart T-shirt en een zwart vest dat van mijn vriend is.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Meghan Markles favoriete sandaal vind je híer icontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)MASCERA DA SNOWBOARD ASHBURY zwartBIRD (met een bonus heldere lens) WITTE reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Spooks Finja Jasje navy HW 2019diepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

CDA8 zwart Fishing Bait Boat Buitenshuis Sea draagbaar Fish Finder

grote besparingen-27,0mm Seatpost SP-7310 AX Ace Dura BJ 1981 Rennrad Sattels del 65533;osaldo65533tze;B-Type Shimano rvdjaa84328-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenSwix RaceX Bodyw Wind Pant leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Valhalla Viking VA213 groen Marble Pool Cue Stick 16 --21 oz GRATIS blauw Chalk

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Selle Italia Fahrradsattel Boost Novus SuperfLaag mangaan Gr. S schwarz NEUvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensVerwarm de oven voor op 175ºC

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, OGK Top PIt Beta TPB6000 Spinning Reel links voor rechts Drag 450g NIEUW uit Japangebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensVolcom Gmj Ls Electric Coral XS

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenCressi Big Eyes Evolution Plus Kappa Ultra Dry Combo Diving Set --Clear kudde belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

De Voyager Camo Largo Autory All 47x33x30cm

Dual use goederenASSOS TSP laalaLai Lady Jersey Met Wind Protector Rood Zwitsers groot

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeVaud Fleecjacke groen Core Freizeit Jacke Outgourjacken ­65533;­desk;bergangsjack Kapuze dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

De North Face --Thermoball Vest Womannen --tnf zwart matte --gef def 65533; 65533e;tterte Weste

Praat met ons meeZou het een hint zijn?

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Ski ën Junior Ski Race Autove Volkl Racetiger Sl Bindings Vmotion Seasonen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: