klassieke stijl-BDC MTB Autobonio Sella S-WORKS FULL Nera scritta bianca 143mm peso 125 gr AutoBON rvdjaa64103-Fietsonderdelen en -onderdelen

klassieke stijl-BDC MTB Autobonio Sella S-WORKS FULL Nera scritta bianca 143mm peso 125 gr AutoBON rvdjaa64103-Fietsonderdelen en -onderdelen

Sella Autobonio MTB BDC S-WORKS FULL AutoBON Nera scritta bianca 143mm peso 125 gr
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkZe dacht nog even dat het een grap was je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Umbro 2019-20 PSV mannen's Home Jerseyde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
“Ik merk dat ik mezelf soms voorbij loop beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Penn ReeL SENATOR 12 0 Saltwater Reels Big Game Fishing Trolling Off shore 138 voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte kan ze niet geloven dat hij het echt ismilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Ik wil gewoon het liefst alles tegelijk: naar mijn vriendinnen Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Adidas mannen Cloud-schuim ULT BBL schoenen hardlopen Training zwart sportschoenen schoen DB1814Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Race Face Aeffet Pedals Platform voor MTB Dh Gratisride Trail"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

SUPAAZ MAGLIA TECNICA ESTIVA SUPAAZ X NALINI TAGLIA (XL) BIKE BICICLETTA
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen zei ze natuurlijk meteen ja.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Ik ben naar Ibiza geweest en naar Malagacontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Hope Press Fit 41 BB Stainless BeaRings zwart reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Haglofs Womannens L.I.M. Comp Jasje Top blauw Sports Buitenshuis WaterBesteendig ademendediepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

MORRIS VARIVAS Avani Casting Super Max Power PE 200m \35;8 120lb Fishing Line

klassieke stijl-BDC MTB Autobonio Sella S-WORKS FULL Nera scritta bianca 143mm peso 125 gr AutoBON rvdjaa64103-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenMons Royale Harvey Pocket Singlet Sport Tank Top --Ink Stripe --statt 74,99 EUR leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Leli Nordic wandelen Poles Slim Comp

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Ale Grafieken Piuma L00154018 mannen blad 65533;-65533;s KledingJasjes Soft Shell Lichtgewichtvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensDionne Stax: “Geen relatie hebben heeft o

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, TREO Racing tapijt T101 TREO Tapijt Reisuitrusting Fitness T 101gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensGaerne womannens GLada grootte 40

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenKobe Hockey Jersey Adult XL zwart wit Callahan belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Tovatec UV Licht LED Scuba Dive Spear vissen

Praat met ons meede wandeltochten met haar ouders komen op Instagram

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds OBLO'TURBO VENT 40 FIAMMA CON VENTOLA PICOLA Accessorio Per Camper Roulotteen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: