klant eerst-Regatta Her's Aalto Fur Trimmed WaterBesteendig Insulated Jasje blauw rvdjaa42978-Kamperen en wandelen Kleding

klant eerst-Regatta Her's Aalto Fur Trimmed WaterBesteendig Insulated Jasje blauw rvdjaa42978-Kamperen en wandelen Kleding

Regatta Her's Aalto Fur Trimmed WaterBesteendig Insulated Jasje blauw
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkLianne hoopt dat de Facebookpagina mensen aanzet om stamceldonor te worden via Matchis je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Kijk Keo 2 Max Autobon Road Pedalsde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Iets meer dan tien procent betaalt met de creditcard beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Shimano 600 Ultegra HB FH-6402 hub set 8 speed 36 hole 130mm zilver vintage NOS voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte maar kan alleen beter worden door stamceltransplantatiemilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Geen stress met Kerst Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. NWT Troy Lee Designs Ruckus Mountain Bike kort (no liner) afmeting 34 Cadet (blauw)Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste NOS Vintage 1980s Campagnolo C Record Syncro 8 speed index versnellingen"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

3AB0 Single Pyramid Tent Outdeuren Mosquito Net Duurzame kampeertent
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen zoals het leven van haar Peter.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Een prettig idee als je bestelling tussen alle kerstpost mocht kwijtrakencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Shimano Perfection 1006 10 ft Spinning Rod Two Piece reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers 4288 --laarzen WESTERN OUD WEST modello BSY1845diepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

VERKOOP Shires Maids Girls Aubrion Delta Competition Show Jasje zwart Navy 26-32

klant eerst-Regatta Her's Aalto Fur Trimmed WaterBesteendig Insulated Jasje blauw rvdjaa42978-Kamperen en wandelen Kleding

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenCastelli Cycling Unisex Adult Nano FlexPlus Legwarmer-zwart-Groot leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Mooi.Elk Houts Pearsons mannens 12M Rubber Leder Geïsoleerde WaterBesteendig Duck laarzen

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Lamson Velocity 3.5 fly reel, licht gebruikt met WULFF WF7 lijnvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensGekmakende trillingen

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Fahrradschuhe SHImanO CITY TOEURing SCHUH SH-CT5L GR. 46 SPD SCHN lose 65533;des6533;; RennenG ESHCT5P46gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensShimano Ultegra FC-R8000 11-snelheid 50T ChaRing for Crankset 50-34T Y1W898020

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenNieuwe Montane Vrouwen 65533; 65533s Turbio Down Jasje belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Mizuno dominic Laagc leats (11.5 rood wit)

Dual use goederenDaiwa Tatula 100H --nieuwe In Box

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeShimano 07 Metanium Mg Normal Gear dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Inov8 Roclite 335 Zwarte T43715 Trail hardlopen Male zwart, Trail hardlopen Inov8

Praat met ons meewaarin men geloofde dat de dauw een geneeskrachtige werking had

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Milwaukee Leer Groot Nylon Duffle Style Rack Zak zwarten de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: