80% korting-Rod Fly Bamboo Herters 8'2 4 5wt. Made in England 2 rvdjaa22753-Hengels

80% korting-Rod Fly Bamboo Herters 8'2 4 5wt. Made in England 2 rvdjaa22753-Hengels

Herters Bamboo Fly Rod  8'2 2  4 5wt.  Made in England
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkBedenk waar je bereid bent wat meer aan uit te geven je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Karim BENZEMA Getekend speler nummer laarzen match shirt Frankrijk Real Madridde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
7 Jan 2017 om 5:39 PST beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Ongebruikte zeldzame vintage all cocks bruin factory sample forel fly fishing rod 9ft 6 voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Stel van tevoren het budget vastmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

14 Nov 2016 om 8:42 PST Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. SRAM X01 X-Horizon Rear Derailleur --zwart --11 SpeedVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Nitecore Rugzak BP20, schwarz --kompakter Rugzak mit Regen 65533;655533;berzug"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Salewa Puez 2 Dst Reg Pant 0910 26343 0910 mannen's Mountain Clothing
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Spreek af wie het voor-.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Er bestaan echter wel genoeg manieren om te voorkomen dat je een fortuin kwijt bentcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)ZR SL460 E KIJE Slimlock reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Lakei Footwear Sheffield Witte Marine Lederdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

AEGISMAX Down Filled Envelope Sleeping Zak Winter Buitenshuis Camp Hiking

80% korting-Rod Fly Bamboo Herters 8'2 4 5wt. Made in England 2 rvdjaa22753-Hengels

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenMIZUNO MORELIA II JAPAN P1GA1901 Football Soccer laarzen schoenen afmeting 7-11 leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Craft mannen's Active Extreme 2.0 Baselayer Pant --2020

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Sea To Summit UltraLicht Insulated Sleeping MatCompacte Hiking Mattressvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensDenk bijvoorbeeld aan deze

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Thule BIKE AutoBON FRAME ProtECTOR Fixation Pressure, For Proride-598 zwart zilvergebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensERREA vtg Middlesbrough 1999-2000 Junino 23 voetbal vintage shirt première maglia

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenInov8 Terraultra 260 mannens BreedR FITTING ZERO DROP Trail hardlopen schoenen belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

DT Swiss Aero Speed zilveren spaken 15 19 g = 1.8 1 mm box 72, 266 mm zilver

Praat met ons meetoer : 3 losse ( 1 stokje) * 6 losse

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Moeilijke start Daiwa Spinning Reelen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: