snel antwoord-SUPER Head Alround Ski JOY SLR Ski 2019 inkl.JOY 11 SLR BRAAK 78 Matte GW rvdjaa82528-Skiën en snowboarden

snel antwoord-SUPER Head Alround Ski JOY SLR Ski 2019 inkl.JOY 11 SLR BRAAK 78 Matte GW rvdjaa82528-Skiën en snowboarden

Ski Alround Head SUPER JOY SLR Ski 2019 inkl.JOY 11 GW SLR BRAAK 78 Matte
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkGeorge gaat overal mee naartoe met Bella je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Ryobi Moulinet Rouleau Fou --Virtus Gratis Bobine 2500de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
We moesten er hard om lachen en daarna gingen we allebei weer door met ons eigen leven beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Adidas F50 Tunit Clima Cool Pnetwerkator Pulse Soccer F50 schoenen Cleats US 8.5 UK 8 voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte zo gaat hij ook met haar mee naar schoolmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

zagen we hem thuiskomen Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Mizuno Rebula V3 AS (P1GD188603) Futsal Soccer schoenen Football laarzen TurfVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Shimano FIXCEL PREMIUM 170 ZF-017R Visserijkoelbox"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

O'Neill Mutant 5 4mm Hooded Chest Zip Wetsuit 2019 --Camo
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Franse appeltaart met frangipane.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met daar moet ik op mijn leeftijd toch niet meer aan denkencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Altra Zero Drop KING MT Ladies Trail Hill Fell Ultra hardlopen schoen Trainer RP Nord 65533;-655533;135 reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers GripGrap Race Thermo schoen covers Hi-Vis Geel XXX-Grootdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Salomon skilaarzen, Salomon Divine R 80 Ski laarzen Grootte 25.0

snel antwoord-SUPER Head Alround Ski JOY SLR Ski 2019 inkl.JOY 11 SLR BRAAK 78 Matte GW rvdjaa82528-Skiën en snowboarden

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenKASTLE LX 72 170 CM SKIS SKI MARKER K11 CTI N13 leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Nash 3 Rod Pocket Pocket Pod

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Lotto Solista III TX mannen ten65533; s Reflecteve zilver Tiger Soccer schoenen 160 NIEUW US 9.5vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensTekort aan vocht zorgt er namelijk voor dat spieren minder goed functioneren

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Castelli Fondo mannen's Lange mouw oranje Grootgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensSimms --Big Sky Lange mouw Shirt -Fog Plaid afmeting Groot --Closeout

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenAriat mannens Quickdraw Western Cowboy laarzen Leer Square Toe bruin Oiled Rowdy belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Fenix BC35R USB met een digitaal beeldscherm wit licht fietslicht

Dual use goederenZADERSET 3 ZANDERRUTEN 3,00m 3 ROLLEN ROD POD ELEKTR.BISSANZEIGER ANGEL

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeD64 netwerk Buitenshuis WaterBesteendig Marque Tent Shade Shelter Camping Hiking 300X300CM Z dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Syracuse oranje College zwart Nagahyde Billiard Pool Table Cover

Praat met ons meeBekijk hier het bakfilmpje van deze heerlijke Franse appeltaart:

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Endura Hyperon II korte korts Womannen's, zwarten de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: