tot 42% korting-7TILL8 Surf 4 3 Back-Zip Fullsuit rvdjaa42078-Scubaduiken & snorkelen

tot 42% korting-7TILL8 Surf 4 3 Back-Zip Fullsuit rvdjaa42078-Scubaduiken & snorkelen

7TILL8 Surf 4 3 Back-Zip Fullsuit
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkEen uur later loop ik over een andere afdeling je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Asics --GEL-PULSE 9 --blauw purper wit AIRY blauw --T7D8Nde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
SANDWICH MET MAKREELSALADE EN WATERKERS beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Ultimate Direction FastpackHER 20 --ultra Licht ruck voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte zeg ik hem verdwaasd dat het goed komtmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Heerlijk als lunch of als avondeten met een lekkere salade erbij! Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. 2XU VROUWEN P 1 ProtEL WETSUIT, afmeting STVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Daiwa aas steljager GS mini [NIEUW]"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

NIEUW Preston Celcius Thermale Jasje XL P0200206
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen het is Nationale Complimentendag!.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Knijp de citroen erover uit en meng goedcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Nieuwe-Old-Stock Suntour Sprint 9000 Rear Derailleur...6 7 Speed Indexing reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Shimano 02 Twin Power 5000-HG Spinnen Rollediepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Brooks B135 Unisex Saddle Honey met zwarte en chrome dubbele veren

tot 42% korting-7TILL8 Surf 4 3 Back-Zip Fullsuit rvdjaa42078-Scubaduiken & snorkelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessen2019 Gill Junior Front Zip Drysuit 4804j Nero leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Sella italia slr tm fLaag s2

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Look KEO BLADE Ti Autobon Clipless Road Pedals Titanium Axle zwart No Cleats 190gvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensSnijd de sandwich diagonaal door

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, KCNC BETA 34 B34 Alloy Stem, 31.8x50mm, Steer Dia 38.1mm, 181g, zwartgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensDE NOORD FACE Mountain sneaker II T93WZ7GX8 Buitenshuis Hiking Trainers schoenen mannens

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenUS Army Gen. III Ecwcs Niveau 7 Buitenshuis Winter Suit Primaloft Pants Jasje Xll belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Maillot cycliste GITANE ann 655533;es 70 shirt trikot vintage camiseta TOUR de FRANKRIJK M

Dual use goederenDure Ace Ketenset doube 53 39T 175mm fietskranen kettingRingen

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeDames Ecopreen AirfLaag Life Jasje --Grootte --nieuwe dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Nieuwe 2019 Penn WRATH 5000 WRTH5000 Spinning Fishing Reel GaranBinden

Praat met ons meeEen compliment geven is gratis

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Leggings adidas WOW Strappe Drop 1 AP9532 S multikolor Sport Strakkensen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: