unieke vorm-Top AMG MRP VGC guide bash 32-38t ISCG 05 Autobon Keten guide device guard rvdjaa21853-Fietsonderdelen en -onderdelen

unieke vorm-Top AMG MRP VGC guide bash 32-38t ISCG 05 Autobon Keten guide device guard rvdjaa21853-Fietsonderdelen en -onderdelen

VGC MRP AMG Top guide bash guard 32-38t ISCG 05 Autobon Keten guide device
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkDít wordt Meghans achternaam als ze met prins Harry trouwt je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Sprenger Duits Zilveren Balkenhol Jurkage Spurs 35mm Zonder Rowel 47170de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
het oudste stadje van Denemarken met pittoreske straatjes en oude vakwerkhuizen rond de domkerk beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Ultraight Folding Tent Camping Cot Bed draagbaar Compact voor Buitenshuis Reizen Base voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte dus wie weet is het na die datum al gauw raakmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Een bezoek aan Legoland is een perfecte afsluiting van de reis Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Ski laarzen Rx 110 W zwart-Elec. blauwVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Grote SM EXTRAME SPORTWEAR Bodyhos Joggingsthose Sports Bodybbuilding 1143"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

BB6868 Tubular Shadow mannen vrouwen die schoenen sportschoenen zwart wit Hit
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Op het strand van Ibiza of in een mooi kasteel hier in Nederland.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met 1 dagentree voor Legoland per persooncontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Northwave Origin Plus blauwe Schoenen reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers GRennendens Brigg 40 Hooded Jasje-Fishing Rainversnelling-wit-Pick Groottediepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

NIB CAMPAGNOLO PORTACATENA 1010 EN 1010 A

unieke vorm-Top AMG MRP VGC guide bash 32-38t ISCG 05 Autobon Keten guide device guard rvdjaa21853-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenPromannend Super Licht Titanium Axle Pedals leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Douglas DXC Casting Rod (85M 83 14-25 LB TEST)

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat McDermott G-Core Pool Billiard Cue Shaft --3 8x10 --Brass Ring --12.75mmvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapens-/m3 in Karrebæksminde

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Pitlock Set 02 per Ruota Anteriore e Ruota Posteriore, Reggisella Nerogebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensJoma SAutope Calcio Numero-10 Pro PN10S.901.FG

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenNieuwe Gore mannen-kap 65533; 65533s C5 GORE-TEX Buitenshuis Active Jasje belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Big Agnes Big House 4 Deluxe goud afmeting 4-Persoon 3-Seizoen Tent

Praat met ons meeWie niet snel zeeziek wordt

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Hyperlite Webb SE Sargent Vest zwart Camoen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: