70% korting-Vissen Reel Extreme Fd 027315 Zwarte Kat rvdjaa81628-Rollen

70% korting-Vissen Reel Extreme Fd 027315 Zwarte Kat rvdjaa81628-Rollen

Vissen Reel Extreme Fd 027315 Zwarte Kat
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkBelangrijk: let op deze 6 dingen nu er deze wee je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Shimano 18 Autodiff CI4 1000S03933 model jaar handvat links en rechts alleen pde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Zorg ’s ochtends voor zo veel mogelijk daglicht beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Brooks Transcend 5 mannenu's hardlopen schoenen --zwart voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Daarom heb jij last van een ochtendhumeur (en anderen niet)militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Leg ’s avonds alles klaar voor de volgende dag Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Tavola da Sup Gonfiabile Jobe AERO LENA 10'6 YOGA PACKAGEVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste McDermott Pool Cue met één G-CORE Shaft.APRIL 2019 CUE VAN DE MAAND"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Jodhpurstefeletten 2 kleuren mit Elastikeinsatz HKM schwarz tabak versch farben
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Als ik op mijn werk aan mijn 3e kop koffie zit.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Dan wil je natuurlijk geen nieuwtje missen terwijl je in de keuken staatcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Columbia mannen's Ridgestone Jasje XL zwart netwerk Orig. 130 WM1127-011 reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers O'Neill Psycho One 3 2mm Back Zip Hinten Abyss 4964diepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

GSI Buitenshuis --Pinnacle Rugzaker Duo Cook &Eat Set

70% korting-Vissen Reel Extreme Fd 027315 Zwarte Kat rvdjaa81628-Rollen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenBarefoot International M1000 Ski Rope 95'Long, Nylon Coated Spectra leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Adidas 16-17 manchester United Training S S Jersey Top Shirts Voetbal

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat CMP DauntJacke VROUW FIX HOOD COAT dunkelgrvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapensluchtige kleding te dragen verkoel je je lichaam al een beetje

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, DiveSail 3Mm Neopreen Vrouwen duikbroek High Waist Capri Pants Yoga Pants Wintgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensNIEUW Preston Celcius Thermale Suit Set XXL P0200202

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenLizard Skins DURASOF POLYMER BIKE HANDLEBAR TAPE 2.5mm Shockproof zwart WITTE belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Militaire anti-feu 4 pi 655533;-65533;ces Ghillie armpenselen;-655533e;e camouflage voor de afscherming 65533;- 655533;t touts les tailles

Dual use goederenVerrassing Sugipen 160 Floating 160 50g Tuna Hirama Diving Pencil

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdePINNE GARA 3000 LD 44 45 dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

1pc PowerGlide Fnetwerk Davis Snooker Billiard cue Maple shaft, RoseHout, Mint badge

Praat met ons meesomber en vijandig van

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds 2019 Rip Curl Junior Flashbom 5 3mm Zip Gratis Neoprenanzug oranje Wsm9xuen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: