100% echte tegengarantie-Kinds Madrid Real Adidas Home GK 25 Shirt 2019-2020 (Fan Style het drukken Courtois rvdjaa46578-voetbalshirts

100% echte tegengarantie-Kinds Madrid Real Adidas Home GK 25 Shirt 2019-2020 (Fan Style het drukken Courtois rvdjaa46578-voetbalshirts

Adidas Real Madrid Kinds Home GK Courtois 25 Shirt 2019-2020 (Fan Style het drukken
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijk“Je bent een krachtig mannetje met een energie dat ongekend mooi is je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Leren muur kunst met migraBindende functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
gelachen en ook gehuild beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Mini-Chaps Ariat S-T Noires Cuir Jamai Utilis 655533;; 65533; voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Altijd een lach! Zo vrolijk en lief!”militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

“Astrid en ik zijn geen vriendinnen die ’s middags met een kop thee bij elkaar op de bank zitten Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Luxilon Elemannent 125 Reel 16L 1.25mm 200m 6660ft.Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Caldene Wessex mannens Semi Hunt Coat zwart 38"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

EUREKA ALPINE 2--2 PERSOON Rugzaking Tent met Storm Shield Rain Fly
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Een wereld die voor ons op zijn kop stond.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Dat vind ik leuk aan haarcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)COLUMBIA Canyon Point Buitenshuis Hiking Atletic Trainers schoenen Womannens All afmeting nieuwe reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Tyrolia Attac2 13 GW Ski Bindings 2020-Flash Geel-110mmdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Cycloop Jersey Korte mouw Giro Womannen's Chrono Expert Ultaviolet Boxfish X

100% echte tegengarantie-Kinds Madrid Real Adidas Home GK 25 Shirt 2019-2020 (Fan Style het drukken Courtois rvdjaa46578-voetbalshirts

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenBerghaus Rugzak Munro Buitenshuis Freizeit Daypack Multicam Bundeswehr Rugzak leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Altura Womannens Firestorm Korte mouw Jersey 2019 Hi-viz roze blauw 12

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Polar H10 N Heart Rate Sensor blauwtooth... zwart M-Xxl Gen.vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapensmoesten de kijkers even twee keer kijken

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Jasje 2500644 VETTA EVO GROEN netwerkgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensTrabucco Supernova XT Surf 4303 160

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenHelikon Womannen's UTP Pants Tactische PoliBinden Beveiliging Hiking Autogo broek Zwart belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Jerry's 88 Icicles Amethist Ice Figure Skating Jurk

Dual use goederenShimano DURA-ACE FC-7703 9-Speed 7703 Crankset ARMS ALLEEN 175mm NIEUWE OLD STOCK

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeNavionics Plus (goud) 50XG All Australia, NZ, with Fish Layer Preloaded Nav dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

SCUBAASHION door SCUBAFRO Dry Suit Poltec Thermolite Onderpak Zwart Vlies

Praat met ons mee23 november – 29 november

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Laaga mannen's Breed Tibet GTX Rugzaking laars 210685599en de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: