tot 42% korting-902801100 SE CORTEZ CLASSIC NIKE sneaker Herrenschuhe 902801 100 Neu TURSCHHE rvdjaa26353-Sportschoenen

tot 42% korting-902801100 SE CORTEZ CLASSIC NIKE sneaker Herrenschuhe 902801 100 Neu TURSCHHE rvdjaa26353-Sportschoenen

NIKE CLASSIC CORTEZ SE 902801100 sneaker TURSCHHE Herrenschuhe 902801 100 Neu
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkje zou verwachten dat hij zich überhaupt niet met zijn ouwe moeder zou willen vertonen je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Shimano Dura Ace AX --7300 Front ontspileur mech --NOSde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
9 Okt 2017 om 4:57 PDT beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Navdl garmin ram mount cyclo --zwart voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Omdat hij spastisch is sinds zijn geboorte zit hij in een rolstoel en kan hij nauwelijks pratenmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Win een Libelle-modefotoshoot met je vriendinnen Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Castelli Aero Race Womannens Bike Jersey Sky blauw Glacier Lake 2019Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste man VAN DE VINTAGE ACBinden MET COMmanD PALITOY PH"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Peak UK Tourlite Zip Buoyancy Aid PFD TouRing Kayak Watersports
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen klampt Ties zich nog net zo aan mij vast als in zijn babytijd.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Unieke kans: deze héél voordelige sale van LaDress wil je niet missencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)SCOTLAND RUGBY MACRON --COTTON HOODY ZIP NAV ROY --SEASON 2019 20 reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Lithium-ion Battery 24V 12AH Electric Bicycle opGrootalbe E-bike Battery Packdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

MERREL Waterpro Maipo 2 J48613 Watersport Buitenshuis Hiking Trainers schoenen mannens

tot 42% korting-902801100 SE CORTEZ CLASSIC NIKE sneaker Herrenschuhe 902801 100 Neu TURSCHHE rvdjaa26353-Sportschoenen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenRoo dubbele Hammock KAMMOK 40D SAND Tan NIEUW Gear LOOPS Safe Stuff leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Imperial Riding Like A Pro Womannens Riding Tigs, Deep purper

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Waswater-6 jig mal 1 4, 3 8, 1 2, 3 4oz 32786 Weedlessvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapens30 Jul 2016 om 9:22 PDT

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Head Ladies Ski schoen Ski schoen Advant Edge 75X Womannen zwartgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapens746pour MT07 FZ MT 07 support de plaque d'immatriculation pens655533;, liminateur de garde

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen een6 5 4mm O'Neill MUTANT Cold Water BooBindens belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Zware brothers NEOCANE SPLIT KAN VISSERIJROL

Praat met ons meeNa dubbele borstamputatie en chemokuur bleek da

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds The North Face mannens Quest Full Zip Jasjeen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: