geen minimumvereisten-SPREFFING ARBALLETE SUB PATHOS SARAGOS Autobon Computer Sporasub SP1 LO3 rvdjaa86128-Scubaduiken & snorkelen

geen minimumvereisten-SPREFFING ARBALLETE SUB PATHOS SARAGOS Autobon Computer Sporasub SP1 LO3 rvdjaa86128-Scubaduiken & snorkelen

LO3 PATHOS SUB ARBALLETE SPREFFING SARAGOS Autobon Computer Sporasub SP1
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkwas de belangrijke boodschap van William je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Shimano-versnellingsbak 187 mm lengte van de as voor SG-C660-8Dde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
push-ups en buikspieroefeningen beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november POMPA IMMERSIONE 19 L M CON VALVOLA --CAMPER ROULOTTE voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte “Niemand hoort gepest te worden door zijn of haar geaardheid”militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Hardlopen komt ook voor in de training Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. BROKS Kogelframes leren zak 0.75L B serie 4 van JAPAN \35;zz6Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Skipakket meisjes,Hoofd 97cm Mojo Spawn III Skis,Roxy Bindings,Alpina laarzen fitd"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Toggi Derby Long zwart Leer Riding laarzen 5.5 Breed Showing Hunting
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen ” Nadat de prins de negen mensen had ontmoet.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Maar de trainers proberen ook het plezier in het sporten te vergrotencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)MATERIËLE VINTAGE PRAKTISCHE FOLLING LINE DRIER WINDER reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers O'Neal Stormrider MTB kortsZwart rood grijsdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Vintage K2 FATBOB SNOWBOARD NOS 149cm made in USA --NO GEBRUIKT Verzamelaar RARE

geen minimumvereisten-SPREFFING ARBALLETE SUB PATHOS SARAGOS Autobon Computer Sporasub SP1 LO3 rvdjaa86128-Scubaduiken & snorkelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenVango Stargrove II 450 Luchttent (2020) leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Blizzard BRANDBIRD GS JR-RACING 18 19 (8A8018), inkl.RACE Bindung 10

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Exped Mira II HL Lichtgewicht Twee Persoon 3 Seizoen Kamperenvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensOnder andere Bootcamp Nederland en The Bootcamp Club organiseren deze trainingen in de natuur

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Strakken Nul Rh Flash Bibtright kleur zwart-netwerkgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensWaterlongPhazer GeelZwarte T67038 Open Heel Fins Unisex YelLaagZwarte aqualong

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenBike cassette E.Thirteen TRS 11 Speed 9-46T zwart belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Salomon Symbio Thermicfit Snowboarding laarzen mannen's afmeting 9

Dual use goederenRaceFace next R 35 Autobon Riser Handlebar --35 x 800mm 20mm Rise blauw

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeFreni Campagnolo Gran Sport.Nuovi, in Scatola Completi di leve dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Musto Competition Skeet Shooting Vest in Vineyard groen

Praat met ons meemaar daar is normaal gesproken altijd een ander lid van de koninklijke familie bij

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Syncros FL2.0 2385900010 Componenten Saddles mannen display;-65533;s MTB Roaden de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: