meest trendy-Adidas Pnetwerkator Pro DE GEA 100 SPECIALE EDITION Handschoenen Grootte 10 Voetbal rvdjaa45678-Voetbal

meest trendy-Adidas Pnetwerkator Pro DE GEA 100 SPECIALE EDITION Handschoenen Grootte 10 Voetbal rvdjaa45678-Voetbal

Adidas Pnetwerkator Pro DE GEA 100 SPECIALE EDITION Handschoenen Grootte 10 Voetbal
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkEen uur later loop ik over een andere afdeling je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is NIEUW Lucasi HX8-RBC Hybride Zero Flex Slim Radial shaft zwart kraag --11.75 mmde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
SANDWICH MET MAKREELSALADE EN WATERKERS beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november ONeil mannen's 2 1mm korty SpRingsuit in zwart w blauw Emblem --afmeting LS voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte zeg ik hem verdwaasd dat het goed komtmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Heerlijk als lunch of als avondeten met een lekkere salade erbij! Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Hope Tech 3 X2 blauw Rechts Rear met Braided Hose Brake --GloednieuwVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Marmot Womannen's Scree Softshell Pant... Arctic Nacy."een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

NIEUW Selle SMP 2019 LITE 209 SMP4BIKE Road MTB Bicycle Saddle netwerk
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen het is Nationale Complimentendag!.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Knijp de citroen erover uit en meng goedcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Alt-Berg Fremington Womannen's Leer wandelen laarzen afmeting 4 Medium RRP 179.95 reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Head Advant Edge 85 Ski schoen mannen's Komfortinnenschuh nieuwe Skilaars Skilaars laarzen J18diepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Formule --Impianto Formula Cura 4 Cura4 Nero Lucido Glossy zwart FD94175-4U-NIEUW

meest trendy-Adidas Pnetwerkator Pro DE GEA 100 SPECIALE EDITION Handschoenen Grootte 10 Voetbal rvdjaa45678-Voetbal

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessen2019 O'Neill mannens Hammer 2mm Chest Zip SpRing korty Wetsuit zwart Cool kudde leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

2019 Drysuit Gul Junior Dartmouth Eclip Zip blu Gm0378-b5

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Mil-Tec KATADYN BASE CAMP PRO 10L TACTICAL Trinkflaschevredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensSnijd de sandwich diagonaal door

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, ReuzenTowable Tube Funtube 3 Persoon Tube Water Ring Tow Ringgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensCOPIA PASTIGLIE FRENO 9.C,COMFORT,MT A 4 PISTONI,CONFEZIONE OEM 20 COPIA CICLO

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenPinarello MEEST XYLON Alu Bike Handlebar 42cm 420mm 31.8mm belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Nitro mannen's Snowboard Team Gullwing 2020159 cm Snowtool Zak

Dual use goederen2XU Womannen's Elite MCS Compression Tigs --2018

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamde6x 8 Pieces Set Inflatable Boat Kayak ReparaBinden Kit PVC Patch Vae Wrench Glue dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Man's cowboylaarzen echt leer westers Original C191

Praat met ons meeEen compliment geven is gratis

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Ammoritzzatore DBAIR IL 165 38 FACTORIE TUNE 165 38en de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: